Links

Hieronder treft u een aantal interessante links aan rondom wonen in de Valleihorst.

De Stichting de Alliantie is een woningcorporatie met goede en betaalbare huizen voor mensen met een bescheiden inkomen. Huurhuizen, maar ook koopwoningen. De appartementen van de Valleihorst vallen onder beheer van de Alliantie. De keuze van een nieuwe bewoner van de Valleihorst is aan de bewoners zelf. De Alliantie zorgt voor de huurovereenkomst en daaruit voortvloeiende rechten en plichten.

Klik op het logo om naar de website van de Alliantie te gaan.

Woningnet Eemvallei

WoningNet is de organisatie die het systeem voor woonruimteverdeling in de Regio Eemvallei onderhoudt. WoningNet zorgt ervoor dat woningcorporaties hun vrijkomende woningen kunnen publiceren en dat woningzoekenden op deze woningen kunnen reageren.

Als u in aanmerking wilt komen voor een huurwoning in de Valleihorst moet u ingeschreven staan bij Woningnet als woningzoekende. Bent u nog niet ingeschreven kunt u dat via deze link doen.

Klik op het logo om naar de website van Woningnet te gaan.

 

LVGO

Landelijke vereniging gemeenschappelijk wonen van ouderen, Herengracht 218, 1016 BT Amsterdam Tel. 020-3200037

Klik op het logo om naar de website van de LVGO te gaan.

Huurdersbelangen Amersfoort

HBVA-Amersfoort is het overkoepelend orgaan van inmiddels ruim 35 bewonerscommissies die worden beheerd door de Alliantie regio Amersfoort. Zowel uit Amersfoort, Soest, Hoogland, Hooglanderveen, Eemnes, Leusden als uit Nijkerk/Hoevelaken. De HBVA-Amersfoort zet zich vooral in voor die zaken, die alle huurders aangaan.

Klik op het logo om naar de website van de HBVA-Amersfoort te gaan.

Zuster Jansen biedt hulpmiddelen om het dagelijks leven makkelijker te maken. Klik op de link om naar de website te gaan van Zuster Jansen.

ANBO

ANBO is een vereniging met een algemeen karakter. Bestaande uit mensen met verschillende interesses, politieke en levensbeschouwelijke achtergronden. Die lid zijn van een actieve vereniging, zich inzetten voor wat diverse generaties senioren aangaat en bezighoudt. Zoals wonen en gezondheidszorg, of werk, inkomen en pensioenen.

Klik op het logo voor meer informatie over de ANBO.

Unie KBO

De Unie KBO is met 320.000 leden de op een na grootste seniorenorganisatie van Nederland. Onze goed geoliede vereniging biedt naast belangen-behartiging een uitgebreid scala een ontspannings- en opleidingsmogelijk-heden. Voor elk wat wils! Eén van de belangrijkste doelstellingen van onze organisatie is voorwaarden te scheppen zodat senioren volwaardig en zelfbewust aan de samenleving kunnen deelnemen.

PCOB

De PCOB is een protestants-christelijke bond voor mensen, die het belangrijk vinden om samen te werken aan de positie van ouder wordende mensen in deze en komende jaren. De bond is een bundeling van 50-plussers uit alle protestantse kerken en vormt, door zijn uitgangspunten en door zijn daden, een herkenbare en invloedrijke organisatie in de Nederlandse samenleving.