Toelating

Via de contactpagina kunt u aan ons doorgeven dat u belangstelling hebt voor een van onze appartementen. We nemen dan contact met u op en we nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek vindt plaats in de Valleihorst met de kennismakingscommissie (KC) bestaande uit 3 bewoners. Hierbij gaat het om een vrijblijvend gesprek om elkaar wederzijds wat te leren kennen. U krijgt een rondleiding door gebouw en tuin en meestal is het wel mogelijk om een woning te bezichtigen. Indien zowel voor de belangstellende als de KC de kennismaking positief uitvalt, volgt een kennismakingsperiode.

Kennismakingsperiode

U komt minimaal 6 keer koffie/thee drinken op de koffieochtenden (woensdag- en zondagmorgen). In deze periode kunt u kennismaken met de andere bewoners en vice versa. Na deze periode volgt er een stemming.

Stemming

Indien 3/4 van de bewoners positief stemt wordt u op de wachtlijst geplaatst en wordt tevens aspirant-lid van Vereniging de Valleihorst. Zodra er een woning vrijkomt wordt het aspirant-lid benadert voor de woning.

Voor de volledige procedure van het aannamebeleid download hier het huishoudelijk reglement.

Dit document is in pdf-formaat. Met deze link downloadt u gratis een daarvoor geschikt programma